iOS 9 beta 1 public beta va fi lansat astazi

iOS 9 beta 1 public betaiOS 9 beta 1 public beta va fi lansat astazi de catre compania Apple impreuna cu iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, cei din Cupertino confirmand indirect actiunea. V-am spus astazi ca Apple a confirmat lansarea iOS 9 beta 1 prin inchiderea portalului dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, acelasi lucru intamplandu-se si cu pagina in care Apple le permite utilizatorilor sa se inscrie pentru a testa versiuni beta ale iOS.

In aceasta idee, Apple a confirmat si lansarea iOS 9 beta 1 public beta pentru utilizatorii alesi de catre ea sa participe la programul de testare publica a versiunilor beta ale iOS, cei din Cupertino refacand pagina pagina respectiva. Refacerea ei are la baza modificarea materialelor promotionale ce implica schimbarea informatiilor privind iOS 8.4 si publicarea informatiilor privind iOS 9.

V-am spus acum cateva luni de zile ca acest program este dedicat de catre compania Apple doar posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din anumite tari de pe glob, astfel ca exista sanse mici sa fiti acceptati din Romania. In ciuda acestui lucru, daca iOS 9 beta 1 va fi oferit public pentru utilizatori, exista o sansa foarte mare ca el sa poata fi instalat de catre oricine fara a avea UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii.