Noul font iOS 9 a fost confirmat de Apple, iata jacheta WWDC 2015 si coada dezvoltatorilor

jacheta WWDC 2015WWDC 2015 incepe astazi cu o conferinta Apple in care vom vedea prezentarea iOS 9 incepand de la ora 20:00, insa intre timp va vorbesc despre experienta dezvoltatorilor care asteapta sa faca parte din acest eveniment. Totul a inceput ieri cand compania Apple le-a oferit dezvoltatorilor sai badge-urile pentru acces in incinta Moscone Center West, dar si traditionalele jachete tematice WWDC 2015, pe care le puteti vedea in imagini.

Pentru ca iOS 9 va avea un nou font, compania Apple s-a gandit sa creeze scrisul de pe jachetele WWDC 2015 folosind acest font, totul in ideea de a le confirma acestora faptul ca vom avea parte de aceasta schimbare. Exact precum anul trecut, compania Apple a scris denumirea conferintei si anul organizarii, in timp ce pe spatele jachetei este marcat cu litere ani anul desfasurarii evenimentelor.

Partea interesanta anul acesta este ca pe eticheta jachetei compania Apple a facut inscriptiile folosind marcaje de cod scrise folosind limbajul de programare Swift, asta in ideea de a amuza dezvoltatorii. Spre deosebire de anii trecuti, compania Apple nu le-a mai oferit dezvoltatorilor de aplicatii iTunes Gift Card-uri in valoare de 25 de dolari tuturor dezvoltatorilor sai, dar probabil are alte surprize pregatite.

jacheta WWDC 2015 4

Separat de acestea, desi dezvoltatorii au primit badge-uri pentru eveniment si jachete speciale, unii dintre ei s-au asezat deja la coada pentru intrare inca din cursul acestei nopti. Este arhicunoscut faptul ca intrarea in cadrul Moscone Center West nu se face chiar atat de usor, avand in vedere ca peste 5000 de oameni vor fi prezenti, asa ca multi incearca sa obtina un loc prioritar pentru intrare.

jacheta WWDC 2015 2

jacheta WWDC 2015 1

jacheta WWDC 2015 3

jacheta WWDC 2015 5