OS X El Capitan beta 1 a fost lansat

OS X El Capitan beta 1OS X El Capitan beta 1 a fost lansat de catre compania Apple la doar cateva zeci de minute distanta de iOS 9 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga. OS X El Capitan este denumirea celei mai noi versiuni a sistemului de operare OS X, compania Apple pregatind o multitudine de noutati pentru posesorii de Mac-uri, ele putand fi testate de catre oricine, avand in vedere ca OS X nu este blocat in versiunile beta.

Deocamdata OS X El Capitan poate fi descarcat doar din portalul dezvoltatorilor disponibil in website-ul Apple, insa in curand el va fi disponibil inclusiv pe internet pentru instalare in oricare dintre Mac-uri. Inainte de a instala OS X El Capitan beta 1 va avertizez totusi ca exista posibilitatea ca el sa aiba o multitudine de probleme care vor afecta experienta de utilizare, asa ca este recomandabil sa il evitati acum.

Daca sunteti dezvoltator de aplicatii, atunci puteti descarca OS X El Capitan beta 1 din portal, el nefiind disponibil prin actualizare software deocadamta.