iOS 9 ofera un nou mod de a vizualiza poze

iOS 9 Poze vizualizareIn iOS 9 compania Apple a implementat un nou mod de a vizualiza pozele disponibile in libraria foto a aplicatiei Poze, Photos, iar in imaginea din partea stanga puteti vedea cum arata totul pe iPhone. Practic, acum daca accesati o poza din aplicatia Poze, Photos, din iOS 9 veti vedea in partea inferioara din interfata sa o rola foto in care aveti toate pozele salvate in libraria foto, ele putand fi accesate printr-o simpla apasare.

Mai mult decat atat, in iOS 9 putem face swipe-uri in stanga sau dreapta pentru a face trecerea printre toate imaginile disponibile in libraria noastra foto, astfel ca putem ajunge foarte rapid la o poza mai veche.

Functionalitatea gandita de catre compania Apple se poate dovedi a fi extrem de utila pentru cei care incearca sa gaseasca rapid o poza mai veche, insa desigur ca ea este departe de a fi perfecta.

Dupa cum puteti vedea deja din poza, preview-urile imaginilor sunt atat de mici incat devine foarte greu sa distingeti ce anume se vede in respectivele poze, astfel ca functia s-ar putea dovedi a fi inutila in multe cazuri.

Voi ce parere aveti despre noua functie pentru aplicatia Poze, Photos ?