iOS 9 afiseaza diferit notificarile din Centrul de Notificari

iOS 9 notificari Centru de NotificariiOS 9 aduce un nou mod de a afisa notificarile in Centrul de Notificari, Notifications Center, pentru terminalele noastre, compania Apple gandindu-se ca nu ar strica sa ne ofere o schimbare pe care unii poate ca o vor aprecia. Daca in momentul de fata in iOS 8 notificarile sunt afisate grupate in functie de aplicatiile de la care provin, in iOS 9 compania Apple a modificat sistemul de afisare din Centrul de Notificari, Notifications Center, astfel ca toate notificarile sunt afisate in functie de ora la care au fost primite si nu in functie de aplicatia de la care provin.

Modificarea ne ofera posibilitatea de a vedea mai rapid ce notificari noi am primit in iOS 9 si nu ne mai obliga sa cautam notificarile in functie de fiecare aplicatie in parte, insa din pacate este ingreunata si stergerea lor din Centrul de Notificari.

Acum pentru a sterge notificarile primite de la o aplicatie va trebui sa facem un swipe lateral pentru a sterge notificarea, precum in iOS 8, Apple oferind doar un buton general pentru stergerea tuturor notificarilor vizibile in ecran.

Ce parere aveti despre aceasta schimbare pentru iOS 9?