Apple deschide un Apple Store cu o camera VIP localizata intr-un seif

Angela Ahrendts Apple Store New YorkWeekend-ul acesta compania Apple a deschis un nou Apple Store in New York, vicepresedintele senior al diviziei de retail, Angela Ahrendts, fiind prezent pentru a marca evenimentul si a isi face poze cu fanii Apple.

Vorbim despre unul dintre cele mai frumoase Apple Store-uri deschise de catre cei de la Apple in vreun oras de pe glob, insa el are si un element inedit pentru un asemenea magazin, mai exact un seif vechi de cateva decenii localizat in subsolul cladirii.

Compania Apple a reamenajat sediul unei foste banci pentru a-si deschide magazinul, iar in subsolul acesteia exista un seif utilizat de catre fosta banca pentru a tine in siguranta sumele de bani depuse de catre clienti, Apple gasind un mod interesant de a il transforma in ceva util pentru ea.

Seiful noului Apple Store a fost transformat intr-o camera VIP pentru clientii interesati sa cumpere un Apple Watch, compania Apple oferindu-le acestora posibilitatea de a testa ceasul in aceasta incapere inainte de achizitie, oferindu-le o experienta exclusiva pentru orice companie IT.

seif Apple Store

Dupa cum puteti vedea si din imagine, cei de la Apple au pastrat configuratia seif-ului intacta, inclusiv usa de la intrarea in acesta, insa au montat in interiorul sau mese, ecrane LCD si statii de incarcare pentru Apple Watch, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o surpriza interesanta.

https://twitter.com/seantstuart/status/609754095994433536