Facebook Moments – o noua aplicatie pentru poze lansata de Facebook

Moments FacebookMoments este o noua aplicatie lansata de catre Facebook in cursul acestei seri in App Store si Google Play, compania americana creand un nou mod de a partaja poze in mod privat cu prietenii nostri.

In clipul video de mai jos aveti prezentata aplicatia Moments, ea fiind gandita de catre compania Facebook pentru a ne ajuta sa tinem mai usor evidenta pozelor facute impreuna cu prietenii nostri la diverse evenimente, dar si de a le partaja in mod privat.

Conform celor de la Facebook, aplicatia Moments ne ofera posibilitatea de a partaja pozele intr-un mod complet nou, ele fiind prezentate intr-o interfata care face descoperirea si identificarea mult mai usoara, partajarea privata fiind esentiala pentru intregul concept.

Conform celor de la Facebook, aplicatia grupeaza toate pozele inregistrate in cadrul anumitor evenimente, iar folosind o tehnologie de recunoastere faciala ne permite sa aflam rapid care dintre prietenii nostri sunt prezenti in ele.

Moments groups the photos on your phone based on when they were taken and, using facial recognition technology, which friends are in them. You can then privately sync those photos quickly and easily with specific friends, and they can choose to sync their photos with you as well. Now, you and your friends have all the photos you took together.

Fiind grupate in functie de locatia in care au fost inregistrate, pozele disponibile in aplicatia Moments pot fi cautate usor si in functie de prietenii care se afla in ele, sistemul de recunoastere faciala ocupandu-se de acest aspect.

In baza aceleiasi tehnologii de recunoastere faciala sunt grupate pozele in functie de persoanele care sunt in ele, astfel ca vorbim despre un sistem complex de vizualizare si partajare de poze, insa ramane de vazut cat de popular va fi el.

Aplicatia Moments va fi disponibila pentru descarcare gratuita din App Store in cursul acestei zile.