Skype pe web beta este disponibil in Romania

Skype pe web beta RomaniaSkype pe web beta este disponibil in Romania incepand de astazi, compania Microsoft lansand in mod oficial serviciul sau la nivel global, tara noastra fiind acum inclusa printre tarile din care poate fi accesata platforma.

Microsoft a lansat Skype pe web pentru a permite accesarea serviciilor sale online inclusiv prin intermediul unui browser web, indiferent de pe ce tip de calculator s-ar face acest lucru, iar acum utilizatorii din lumea intreaga pot beneficia de functionalitate.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata ecranul de bun venit al Skype pe web beta, el oferindu-ne informatii cu privire la actiunile pe care le putem intreprinde prin serviciu direct din browser-ul calculatorului utilizat pentru accesare.

Skype pe web beta ne ofera posibilitatea de a initia sau primi apeluri telefonice, apeluri video sau de a purta discutii text cu oricare dintre contactele noastre, totul fara a instala aplicatia dedicata pentru diverse platforme.

Practic prin Skype pe web beta compania Microsoft ne ofera posibilitatea de a accesa serviciul Skype de oriunde, chiar daca acel calculator pe care il folosim nu are aplicatia dedicata si ea nu poate fi instalata in el in acel moment.

Skype pe web beta Romania 2

Pentru a efectua apeluri voce sau video, Skype pe web beta necesita instalarea unui plugin special, compania Microsoft afisand in interfata browserului o alerta prin care ne notifica in legatura cu obligativitatea existentei sale pentru a beneficia de functionalitate.

Desi compania Microsoft sustine ca nu toate browserele sunt compatibile cu serviciul Skype pe web beta, majoritatea celor moderne ar trebui sa fie compatibile in momentul de fata, astfel ca nu ar trebui sa aveti probleme in ceea ce priveste utilizarea.

In momentul de fata puteti folosi Skype pe web beta accesand acest website, iar acolo va trebui sa va logati cu al vostru cont Skype pentru a primi acces la interfata, ea fiind similara cu cea a aplicatiei native pentru Windows sau OS X.