Facebook Moments a fost lansata in sfarsit si in Romania

Facebook Moments a fost lansata in sfarsit si in Romania si vorbim despre o aplicatie a celor de la Facebook care a fost initial gandita pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a partaja in mod privat poze pe care nu doresc sa le publice in reteaua de socializare.

In SUA si alte zone de pe glob, Facebook Moments functioneaza in baza unui sistem avansat de recunoastere faciala care sugereaza automat prietenii carora ar trebui sa le partajam pozele sau clipurile video inregistrate folosind aceasta aplicatie.

In Romania si alte zone de pe glob, aplicatia nu include acest sistem de recunoastere faciala, ci in schimb grupeaza pozele in baza unor obiecte recunoscute din ele si sugereaza grupuri de poze care ar trebui partajate unor persoane care ar putea aparea in poze.

Practic, Facebook a scos din aplicatia Moments functia definitorie si a decis sa lanseze titlul intr-un format mai prost pentru tarile in care legea nu-i permite sa foloseasca sistemul de recunoastere faciala, iar asa Europa si alte zone de pe glob au acces la ea.

Finally, an easy way to get all the photos of yourself trapped on your friends’ phones. After events, celebrations, trips or just hanging out, it’s no longer a hassle to collect all the photos you’ll want to look back on. With Moments, you can quickly give your photos to friends and get their photos, too.

Aplicatia Facebook Moments este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Facebook Moments Romania