Apple nu isi va dezamagi fanii cu lansarea iPhone 6S

iPhone 6sLansarea iPhone 6S nu va fi o mare dezamagire pentru fanii Apple din intreaga lume, iar asta deoarece persoanele din conducerea companiei americane au decis sa produca suficient de multe unitati pentru a acoperi cererea initiala.

Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus a reprezentat pentru Apple vanzari de 10 milioane de unitati in doar 3 zile, foarte multe persoane ramanand dezamagite deoarece nu au reusit sa cumpere un produs in ziua aparitiei pe piata.

Anul acesta Apple incearca sa evite dezamagirea utilizatorilor in cazul lansarii iPhone 6S, astfel ca a decis sa comande un stoc initial mai mare de unitati pentru inceperea vanzarii in multiple tari de pe glob, insa deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la aceasta actiune.

Desi probabil si cei de la Apple se asteapta ca 2015 sa aduca un numar mai mic de utilizatori care fac upgrade de la un iPhone anterior la iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, iata ca totusi in Cupertino s-a luat decizia de a produce un stoc initial mai mare.

Although it is early and we lack visibility into the critical December quarter, our initial estimates of iPhone component orders in FQ4 suggest Apple is anticipating demand in the next iPhone cycle that is ahead of our current expectations. A meaningful decline in F2016 iPhone unit sales has been our largest concern, so the slightly higher-than-expected initial order volume reduces risk to the shares, in our view.

Daca Apple a avut in 2014 intre 10 si 15 milioane de unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus pregatite pentru lansare, probabil in 2015 vorbim despre 15 – 20 de milioane de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pregatite pentru a fi vandute utilizatorilor.

Desi acum un an de zile multi prevesteau “moartea” companiei Apple, iata ca acest lucru este extrem de departe de a se intampla, mai ales ca recentele modele ale iPhone au avut si inca au extrem de mare succes.