Primele stocuri Apple Watch ajung in Apple Store pentru vanzare

Apple Watch lansare 7 tari noiApple Watch este disponibil pentru comanda inline inca din luna aprilie, insa pana in prezent compania Apple nu a vandut vreodata noul sau produs intr-un magazin, dar totul se va schimba incepand din data de 19 iunie.

Apple a anuntat acum cateva saptamani ca lansarea Apple Watch din 19 iunie va aduce stocuri serioase de ceasuri inteligente in 9 tari de pe glob si cateva buticuri din orase importante, astfel ca utilizatorii vor putea intra intr-un Apple Store din cele 9 tari pentru a cumpara produsul.

Avand in vedere ca vineri este 19 iunie, compania Apple a inceput deja sa trimita catre Apple Store-urile din cele 9 tari primele stocuri de Apple Watch-uri in vederea vanzarii, cele din SUA fiind primele in care au ajuns loturile livrate din China.

Avand in vedere multitudinea de modele ale Apple Watch, deocamdata nu se stie ce tipuri de unitati sunt primite de catre magazine, insa este clar ca Apple va oferi aproape fiecare model pentru vanzare, mai putin cele din aur.

Utilizatorii interesati sa cumpere un Apple Watch dintr-un Apple Store vor putea face inclusiv rezervari online pentru vizitare, testare si achizitie, insa desigur ca simpla vizitare a unui magazin fara o rezervare prealabila va permite achizitionarea ceasului.

The Apple Watch is finally here. We have been told by trusted sources that Apple Stores around the country have begun to receive shipments of the Apple Watch for sale through in-store reservations for personal pickup when purchased online.

Apple a avut probleme foarte mari in a acoperi cererea de pe piata pentru Apple Watch, insa lucrurile par sa se schimbe acum, asa ca daca va aflati intr-una dintre cele 9 tari in care Apple Watch poate fi comandat acum, atunci vineri puteti cumpara unul.

In 26 iunie Apple va lansa Apple Watch in inca 7 tari de pe glob, astfel ca vineri ar putea fi deschise sesiuni de precomenzi pentru comandarea lor online in vederea livrarii in data de 26 iunie, tot atunci ele urmand a fi disponibile si in magazinele locale.