8 tentative umilitoare ale Samsung de a isi promova smartphone-urile

Aseara v-am prezentat o tentativa umilitoare a Samsung de a copia o actiune de PR a companiei Apple, insa v-am spus ca aceasta nu este prima oara cand Samsung se face de ras atunci cand incearca sa imite ceea ce fac cei din Cupertino.

De-a lungul timpului compania Samsung a avut diverse tentative esuate de a promova propriile produse cu ajutorul vedetelor, iar in acest articol vom vorbi despre 8 dintre cele mai cunoscute, ele dovedind cat de multe probleme au oamenii care promoveaza Samsung.

Desi cei de la Samsung platesc sume mari de bani pentru a-si promova smartphone-urile si tabletele in lumea intreaga, atunci cand actiunea dovedeste ca persoana aleasa foloseste de fapt un iPhone in viata de zi cu zi, vorbim despre bani “aruncati pe fereastra”.

In ciuda faptului ca Samsung s-a facut de ras in multiple ocazii, compania coreeana nu a luat foarte multe masuri pentru a-si rezolva problemele si probabil nici nu o va face, asa ca vom avea ocazia sa radem de ea si in viitor.

Kate Upton galaxy Note
Desi in 2012 Kate Upton a fost platita pentru a promova o tableta Samsung Galaxy Note 10.1, ea a fost pozata in acelasi eveniment impreuna cu al sau iPhone.
David Ferrer iPhone
David Ferrer a fost contractat de catre Samsung pentru a promova Samsung Galaxy S4 si tweet-ul pentru a face anuntul a fost publicat folosind un terminal iPhone.
Samsung insula
Incercand sa organizeze un concurs pe propria pagina Facebook, compania Apple a primit foarte multe raspunsuri de la fani ai companiei Apple.
David Beckham ambasador Olimpiada 2012
In 2012 David Beckham a fost ales de catre compania Samsung pentru a fi brand ambasador in cadrul Jocurilor Olimpice din Londra, iar el a folosit un terminal iPhone pentru a inregistra poze de la eveniment
Selfie Oscar Ellen Degeneres
Ellen Degeneres a inregistrat cu un Samsung Galaxy Note in cadrul Oscars 2014 unul dintre cele mai populare selfie-uri publicate pe internet, insa in culise folosea propriul terminal iPhone pentru poze.
adam levine samsung
Adam Levine al Marron 5 a fost angajat de Samsung pentru a promova Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge, afirmand ca va participa la o ceremonie pentru “arderea” unor terminale iPhone, asta pana cand a coborat de pe scena evenimentului si a inceput sa isi foloseasca smartphone-ul Apple https://twitter.com/dcseifert/status/507158797677498368
legere samsng
CEO-ul T-Mobile a declarat in 2012 ca nu poate trai fara tableta sa Galaxy Note 3, insa desigur ca tweet-ul a fost publicat folosind un terminal iPhone.
franz beckenbauer
Franz Beckenbauer incheie lista celebritatilor care au promovat compania Samsung folosind un terminal iPhone, gafa sa fiind inregistrata in 2013.