Facebook testeaza o noua functie pentru News Feed

See FirstFacebook a inceput sa testeze recent o noua functie pentru News Feed-urile utilizatorilor din lumea intreaga, aceasta fiind disponibila pentru un grup select de persoane de pe glob care o pot incerca pana in momentul in care ea va fi lansata oficial pe glob.

Functia este numita See First si ea le permite utilizatorilor sa selecteze care persoane sau pagini urmarite au continutul afisat cu prioritate in News Feed atunci cand acesta este accesat pentru a vedea mai intai noutatile de la ele si mai apoi restul de la alte pagini sau prieteni.

See First este o tentativa a celor de la Facebook de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege paginile sau prietenii care publica informatii importante pentru ei, astfel ca tot continutul nou publicat de catre acestea sau acestia este afisat cu prioritate la accesarea News Feed.

Cei de la Facebook au confirmat faptul ca functia este testata in momentul de fata cu un grup restrans de utilizatori, americanii verificand in momentul de fata utilitatea sa in vederea unei posibile lansari in lumea intreaga la un moment sau altul.

We are always exploring new ways to improve the Facebook experience, and are currently running a small test of a feature that lets you indicate that you’d like to see posts from a specific person or Page at the top of your News Feed.

Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, functia poate fi accesata din meniul care permite urmarirea unei persoane sa au a unei pagini, acolo fiind afisata o alerta pentru sistemul See First, el putand fi activat sau dezactivat dupa dorinte.

Ideea din spatele aceste functii este foarte buna in conditiile in care Facebook isi modifica in mod constant algoritmii si utilizatorii pierd in multe cazuri continutul important in fata unor post-uri de care nu ar avea nevoie in mod normal.

See First 1

Voi ce parere aveti despre noua functie See First testata de catre compania Facebook ?