The Duo – bratara care iti permite sa porti simultan un Apple Watch si un ceas normal

The DuoThe Duo este un nou accesoriu pentru Apple Watch anuntat recent pentru utilizatorii interesati si dupa cum puteti vedea din acest articol, vorbim despre o bratara care permite purtarea simultana a unui ceas normal impreuna cu un Apple Watch.

Original Grain este o companie inovatoare care lanseaza pe piata un ceas numit The Barrel, unul dintre principalele sale puncte de atractie fiind posibilitatea de a atasa un Apple Watch la bratara pentru a permite purtarea simultana a celor doua tipuri de ceasuri.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, ceasul normal poate fi utilizat pentru a afla care este ora, in timp ce Apple Watch poate fi utilizat pentru a afisa diverse notificari preluate din iPhone si cine stie ce alte tipuri de informatii mai doriti voi sa afisati.

Compania din spatele The Duo sustine ca experienta de a folos un ceas la in partea inferioara a incheieturii reprezinta o experienta de utilizare mai buna decat purtarea in partea superioara, insa cei care au avut ocazia de a testa produsul n-au fost chiar de aceeasi parere.

The Duo

Adevarul este ca The Duo este un accesoriu neobisnuit pentru Apple Watch si probabil nu foarta multa lume va fi interesata sa il cumpere, insa asta nu va impiedica lansarea sa pe piata, interesul pentru noul accesoriu fiind destul de mare in momentul de fata.

In momentul de fata creatorii The Duo cer nu mai putin de 169 de dolari pentru vanzarea unui asemenea acecsoriu impreuna cu model de ceas pe care utilizatorul il poate alege dupa propriul plac, The Duo strangand suma minima pentru lansare, astfel ca anul acesta va ajunge pe piata.