watchOS 1.0 hack permite rularea de aplicatii native

watchOS 1 aplicatii nativeUn nou Apple Watch hack permite rularea de aplicatii native pe ceasul inteligent al celor de la Apple, insa spre deosebire de zilele trecute de data aceasta vorbim despre exploatarea sistemului de operare watchOS 1.0 si nu despre versiunea 2.0 care va fi lansata in toamna.

In scurtul clip video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aplicatiile native ale watchOS 1.0, iar marea surpriza aici este posibilitatea de a rula aceste titluri intr-un sistem de operare care teoretic nu este compatibil cu ele.

Desi aceasta nu este prima oara cand vedem aplicatii native rulate pe Apple Watch cu watchOS 1, faptul ca multipli dezvoltatori au reusit sa exploateze sistemul de operare al celor d ela Apple sugereaza ideea ca ne asteapta multe lucruri interesante in viitor.

Aplicatia nativa pentru Apple Watch cu watchOS 1.0 nu ofera o functionalitate grozava, insa vorbim doar despre demonstratii menite sa ne ofere ideea ca rularea de aplicatii native este posibila pe un sistem de operare care, teoretic, nu le suporta.

Folosirea de aplicatii native pentru Apple Watch ofera performante net superioare celor oferite de catre aplicatiile actuale rulate prin iPhone, deci vorbim despre o experienta de utilizare mult mai buna decat cea existenta pentru ceasul inteligent.

Deocamdata nimeni nu a anuntat posibila lansare a acestor aplicatii native pentru a fi utilizate de catre posesorii de Apple Watch din intreaga lume, nici macar in vreo versiune utila, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce “minuni”.