Facebook Messenger poate fi utilizat doar cu un numar de telefon

Facebook Messenger numar de telefonFacebook Messenger poate fi utilizat doar cu un numar de telefon incepand de astazi, compania Facebook eliminand restrictia care impunea accesarea serviciului de mesagerie doar prin intermediul unui cont Facebook.

Schimbarea afecteaza noii utilizatori care vor utiliza Facebook Messenger pentru conversatii, iar asta deoarece actualii vor avea toate conversatiile disponibile deja in cadrul unui cont Facebook pe care il detin deja, astfel ca schimbarea are in principal efecte pentru viitor.

WhatsApp Messenger, detinut deja de Facebook, si multe alte servicii de mesagerie text permit trimiterea si primirea de mesaje doar in baza unui numar de telefon sau a unui email, astfel ca schimbarea aceasta trebuia facuta de mult, dar vine abia acum pentru noi.

Acum atat Facebook Messenger, cat si WhatsApp Messenger functioneaza chiar doar si cu un numar de telefon, astfel ca Facebook va atrage un numar mai mare de utilizatori catre platformele sale, o mare restrictie fiind eliminata pentru a creste numarul de utilizatori activi.

With Messenger, we’ve been focused on creating the best messaging experience possible by giving people a fun and easy way to connect and express themselves with friends and contacts. If you’re in Canada, the United States, Peru or Venezuela, we are starting to roll out a new way for you to sign up for Messenger – without a Facebook account.

Fara a primi detalii cu privire la modul in care va functiona sistemul, presupun ca vorbim despre utilizarea unui numar de telefon pentru a primi un SMS catre care este trimis un cod de activare pentru contul nostru in platforma Facebook Messenger in vederea purtarii de conversatii.

Cand vine vorba de identificarea utilizatorului catre alte persoane, presupun ca acesta va putea seta un username, sau in platforma va fi vizibil doar numarul de telefon, astfel ca va fi interesant de vazut cum functioneaza totul de indata ce vor aparea si informatii.

Deocamdata Facebook Messenger functioneaza doar cu un numar de telefon numai in SUA, Canada, Peru si Venezuela, deci Romania inca mai asteapta.

Facebook Messenger numar de telefon iPhone

UPDATE: Compania Facebook a publicat primele informatii cu privire la modul in care urmeaza sa functioneze Facebook Messenger doar cu un numar de telefon si nu cu un cont Facebook inregistrat deja.

Conform celor de la Facebook, in momentul deschidetii aplicatiei utilizatorii vor avea optiunea de a se inregistra cu un numar de telefon, optiunea ducandu-i la un meniu in care trebuie sa introduca acest numar pentru a primi un mesaj SMS cu codul de autentificare.

In ciuda oferirii acestor detalii, compania Facebook nu descrie si modul in care vor vedea diversii utilizatori persoanele inregistrate doar cu un numar de telefon.