Facebook Messenger are 700 de milioane de utilizatori activi lunar

Facebook Messenger 700 milioane utilizatoriFacebook Messenger este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie text, iar conform celor de la Facebook, nu mai putin de 700 de  milioane de utilizatori sunt activi lunar in serviciul sau disponibil pe aproape orice tip de platforma.

Cifra este cu 100 de milioane de utilizatori mai mica decat cea anuntata de catre WhatsApp Messenger cu doar cateva luni de zile in urma, asa ca intre cele doua aplicatii exista in continuare o diferenta mare, insa cei de la Facebook insumeaza in total peste 1 miliard de utilizatori activi lunar in toate serviciile.

Cu doar trei luni de zile in urma, Facebook Messenger avea 600 de milioane de utilizatori activi in intreaga lume, cifra fiind in sine impresionanta, insa se pare ca Facebook a dorit mai mult, asa ca a lansat noi functii care sa convinga utilizatorii sa incerce platforma.

Printre ele se numara si disponibilitatea unei platforme web pentru a vorbi prin Facebook Messenger, aceasta eliminand necesitatea de a mai accesa reteaua de socializare Facebook pentru a purta conversatii, simplificand “viata” angajatilor la locurile de munca.

Messenger, the company’s standalone messaging app, now has 700 million monthly active users, up from 600 million just three months ago in late March. CEO Mark Zuckerberg dropped the new number during the company’s annual investor meeting on Thursday.

Facebook detine o retea de socializare cu peste 1 miliard de utilizatori inregistrati, aplicatia Facebook Messenger cu peste 700 de milioane de utilizatori activi si aplicatia WhatsApp Messenger cu peste 800 de milioane de utilizatori activi.

Pentru ca nu toti acesti utilizatori sunt unici, in total Facebook are intre 1.2 – 1.5 miliarde de utilizatori unici activi in toate serviciile sale, mai mult decat Google, Apple sau Microsoft.