iOS 9 beta 2 – iata toate noutatile

noutati iOS 9 beta 2iOS 9 beta 2 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, iar desi vorbim despre abia al doilea beta build pentru iOS 9, iata ca exista o serie de noutati despre care putem vorbim acum.

iOS 9 beta 2 nu aduce foarte multe schimbari pentru utilizatori, insa unele dintre ele trebuie cunoscute deoarece ar putea ramane permanent in sistemul de operare si ar putea oferi o noua experienta de utilizare a terminalelor noastre in viata de zi cu zi.

Acestea fiind spuse, mai jos aveti prezentate noutatile iOS 9 beta 2 :

1. O noua iconita pentru aplicatia Podcasts.

iOS 9 beta 2 iconita podcasts

2. Handoff este afisat din nou in task switcher.

iOS 9 beta 2 handoff

3. Sistemul de cautare a fost imbunatatit pentru a efectua cautari in mai multe domenii de interes, dar si a afisa mai multe informatii pentru fiecare tip de cautare.

4. Aplicatia Apple Watch, care permite controlarea Apple Watch, a fost redenumita in Watch.

iOS 9 beta 2 watch

5. Sectiunea iCloud din aplicatia Settings, Configurari, are acum un buton care permite activarea sau dezactivarea News, noul sistem de sindicare pentru aplicatia cu acelasi nume.

6. Search, Cautare – acum compania Apple afiseaza in meniul Settings > General > Search, Configurari > General > Cautare, o lista a tuturor aplicatiilor instalate in terminalele noastre, oferindu-ne optiunea de a alege prin care sunt facute sau nu cautari, in trecut Apple oferind o lista complet diversificata de optiuni.

7. Tastatura pentru iPad a fost modificata,a stfel ca acum avem disponibile butoane pentru undo/redo care sunt afisate in locul celor pentru cut/paste, cele din urma butoane fiind acum afisate de catre compania Apple numai dupa ce am selectat un text intr-o aplicatie pentru iOS.

iOS 9 beta 2 tastatura iPad

8. Sistemul de stergere si reinstalare automata a aplicatiilor pentru a elibera spatiu in vederea instalarii unei actualizari software, sistemul fiind implementat inca din beta 1.

9. Descrierea functiei Low Power Mode, Mod Consu Redus, a fost modificata de catre Apple pentru a explica mai corect modul de functionare al noului sistem.

10. A fost modificata iconita widget-ului care afiseaza nivelul bateriei Apple Watch si al iPhone, el fiind disponibil doar daca aveti un ceas inteligent conectat la iPhone.

11. A fost redusa rapiditatea cu care se face scroll in task switcher la trecerea dintre preview-urile aplicatiilor.

Pe masura ce apar noi detalii, ele vor fi adaugate aici si desigur, daca aveti voi informatii, va rog sa le specificati in comentarii.