iOS 9 beta 2 a fost lansat de Apple!

iOS 9 beta 2iOS 9 beta 2 a fost lansat de Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, noul build al iOS 9 venind la doua saptamani distanta de lansarea primei versiuni oferite pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

Apple nu anunta lista de noutati iOS 9 beta 2 pentru dezvoltatori, insa ca de obicei vorbim despre imbunatatirea performantelor generale ale iDevice-urilor si despre rezolvarea diverselor buguri de functionare, astfel ca indiferent ce probleme ati avut, ele ar trebui sa fi fost rezolvate deja.

iOS 9 beta 2 vine astazi impreuna cu watch OS 2 beta 2, compania Apple lansand actualizarile in tandem pentru a le permite utilizatorilor sa beneficieze de noutati pe toate terminalele pe care pot instala versiunile beta ale sistemelor de operare.

V-am vorbit in repetate randuri despre noutatile iOS 9, iar in aceasta seara compania Apple nu face altceva decat sa le imbunatateasca functionalitatea pentru a le putea oferi dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa totul inainte ca iOS 9 sa fie oferit public.

Deocamdata iOS 9 beta 2 este disponibil pentru descarcare prin sistemul OTA Update pentru instalare direct din iPhone, iPad si iPod Touch, insa desigur ca ipsw-uri sunt disponibile in portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul companiei Apple.