iOS 9 beta 2 a fost lansat de Apple!

iOS 9 beta 2iOS 9 beta 2 a fost lansat de Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, noul build al iOS 9 venind la doua saptamani distanta de lansarea primei versiuni oferite pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

Apple nu anunta lista de noutati iOS 9 beta 2 pentru dezvoltatori, insa ca de obicei vorbim despre imbunatatirea performantelor generale ale iDevice-urilor si despre rezolvarea diverselor buguri de functionare, astfel ca indiferent ce probleme ati avut, ele ar trebui sa fi fost rezolvate deja.

iOS 9 beta 2 vine astazi impreuna cu watch OS 2 beta 2, compania Apple lansand actualizarile in tandem pentru a le permite utilizatorilor sa beneficieze de noutati pe toate terminalele pe care pot instala versiunile beta ale sistemelor de operare.

V-am vorbit in repetate randuri despre noutatile iOS 9, iar in aceasta seara compania Apple nu face altceva decat sa le imbunatateasca functionalitatea pentru a le putea oferi dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa totul inainte ca iOS 9 sa fie oferit public.

Deocamdata iOS 9 beta 2 este disponibil pentru descarcare prin sistemul OTA Update pentru instalare direct din iPhone, iPad si iPod Touch, insa desigur ca ipsw-uri sunt disponibile in portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul companiei Apple.

Articolul precedentwatchOS 2 beta 2 a fost lansat de Apple
Articolul următorOS X 10.11 El Capitan beta 2 a fost lansat de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.