TOP 50 cele mai inteligente companii de pe planeta in 2015

cele mai inteligente companii 2015TOP 50 cele mai inteligente companii de pe planeta in 2015 este realizat de catre prestigiosul M.I.T., Massachusetts Institute of Technology, el facand o lista a celor mai importante realizari ale companiilor americane in decursul primelor 6 luni ale anului.

In topul pentru 2015 compania Apple se plaseaza abia pe pozitia a 16-a, cu mult in spatele unora dintre cei mai importanti competitori ai sai, asta desi anul trecut nici macar nu a fost mentionata, iar in 2013 s-a plasat pe pozitia a 6-a.

Anul acesta Apple ocupa pozitia a 16-a multumita Apple Watch, cei de la M.I.T. considerand produsul ca fiind unul extrem de important care pune presiune pe competitori si care s-a dovedit a fi extrem de popular, cu 1 milion de comenzi in prima zi de disponibilitate.

In contrast, in 2013 Apple a fost plasata pe pozitia a 6-a multumita evolutiei tehnologice a ecranelor MacBook sau iPad, atunci compania Apple extinzand tehnologia Retina de la terminalele iPhone la cele doua categorii de produse mentionate anterior.

Massive solar panel factories. Fertility treatments. Friendly robots. Meet the companies reshaping the technology business. Sometimes we hear that technology companies have lost their ambition. Too many great minds are pouring their energy into the next app for the affluent, the argument goes. Where is the daring?

Pe primul loc in TOP 50 cele mai inteligente companii de pe planeta in 2015 regasim Tesla Motoros, compania care este inclestata cu Apple intr-un razboi al angajarilor, ea fiind laudata pentru lansarea bateriilor menite sa ofere energie electrica pentru case.

Separat de ele doua o regasim si pe compania Google in top, ea fiind plasata pe pozitia a 6-a, ea fiind laudata pentru baloanele Loon lansate in Noua Zeelanda in 2013, ele facand parte dintr-un proiect menit sa extinda accesul la internet in zonele greu accesibile.

Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre top si motivele plasarii companiilor ?