Un iPhone 6 a explodat in India in timpul unui apel telefonic

iPhone 6 explodat IndiaUn iPhone 6 folosit de doar 2 zile a explodat in timpul unui apel telefonic efectuat de catre un indian din orasul Gurgaon, acesta scapand nevatamat deoarece folosea un accesoriu hands free si nu tinea terminalul la ureche, altfel ar fi fost sever ranit de catre dispozitiv.

In imaginile acestui articol puteti vedea ca vorbim despre un iPhone 6 al carui ecran a fost complet distrus si a carui carcasa a fost deformata, ecranul prezentand intr-adevar urme de ardere intr-una dintre partile laterale, bateria fiind posibilul suspect pentru accident.

Conform unui reprezentant Apple, acesta este primul incident de acest gen care are loc in India, insa nu si primul de pe planeta, deoarece un barbat din SUA a fost ars dupa ce al sau iPhone 6 a luat foc spontan in buzunarul pantalonilor, el necesitand spitalizare.

Pentru ca problema este una grava si terminalul avea doar 2 zile de utilizare, barbatul din India a depus o plangere la politia locala impotriva celor de la Apple, terminalul iPhone 6 fiind cumparat de la un magazin local care comercializeaza smartphone-uri.

Conform barbatului, terminalul iPhone 6 a inceput sa scoata scantei in timpul apelului telefonic, iar in acel moment el a aruncat dispozitivul din masina, acesta fiind extrem de fierbinte, impactul cu asfaltul generand explozia, deci o baterie problematica este cel mai probabil vinovata.

An iPhone 6 user in Gurgaon has alleged that his two-day old handset heated up and exploded during a call. But he escaped without injuries since he was using the hands-free mode. My face could have got burn as the phone exploded in a matter of seconds. When I threw the phone, the call was on and the battery was around 70%.

Avand in vedere gravitatea problemei, Apple va dori cel mai probabil sa ii ofere un terminal nou barbatului, insa daca acesta ar fi tinut terminalul la ureche, exista sanse mari ca el sa fi suferit rani foarte grave in cazul in care terminalul ar fi explodat in acea regiune.

iPhone 6 explodat India 2

iPhone 6 explodat India 3

iPhone 6 explodat India 1