FIFA Mobile pentru iPhone si iPad va folosi motorul grafic pentru console al FIFA 15 (Video)

FIFA Mobile iPhone iPadFIFA Mobile este denumirea noului joc FIFA pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind pregatit pentru lansare in cursul acestei toamne, cei de la EA Games renuntand la utilizarea anilor in denumirile jocurilor.

In clipul video de mai sus aveti prezentat noul FIFA Mobile pentru terminale mobile, iar una dintre principalele schimbari pregatite de catre EA Games pentru noi este folosirea motorului grafic al FIFA 15 pentru console, astfel ca vorbim despre un upgrade vizual imens.

Avand in vedere ca pe iPhone si iPad EA Games poate beneficia de performante crescute multumita platformei Metal oferite de catre Apple, acum este posibila folosirea motoarelor grafice gandite pentru console, asta fara a afecta, teoretic, performanta dispozitivelor.

Veti vedea in clipul video de mai jos ca grafica folosita pentru FIFA Mobile pare a fi superioara celei utilizate in FIFA 15 Ultimate Team lansat in cursul anului trecut in App Store, insa o judecata mai buna vom putea face abia dupa lansarea oficiala a jocului.

Separat de o imbunatatire dramatica pe partea grafica, FIFA Mobile va aduce si o imbunatatire radicala a sistemului de control folosind ecranele tactile ale terminalelor mobile, cei de la EA Games oferind o tehnologie hibrida pentru a imbunatati gameplay-ul utilizatorilor.

Mai exact, vom avea la dispozitie aceleasi butoane pe ecran si acelasi stick unidirectional, insa vom putea folosi inclusiv apasari sau swipe-uri pentru a da pase jucatorilor, pentru a suta la poarta sau pentru a genera o alergare pentru a primi o pasa pe o pozitie viitoare.

Desi FIFA Mobile va avea o multitudine de noutati foarte importante, din pacate el va fi construit in continuare in jurul modului Ultimate Team, deci va putea fi jucat gratuit, dar va fi foarte limitata si va necesita cumpararea de in-app purchase-uri pentru a avea parte de o experienta completa.

Voi ce parere aveti despre FIFA Mobile ?