Lista tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak

4

tweak compatibil iOS 8.3 jailbreakLista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak va ajuta sa descoperiti toate pachetele Cydia care pot fi instalate fara probleme pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, asta deoarece nu orice poate fi utilizat fara probleme in momentul de fata.

Desi TaiG 8.1.3-8.3.x Untether instaleaza Cydia Substrate si ofera compatibilitate totala cu majoritatea tweak-urilor disponibile in terminalele noastre, din pacate exista in continuare pachete care nu pot functiona 100% corect si au nevoie de actualizare.

In aceasta idee, lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak este aici pentru a va ajuta, ea fiind creata de catre utilizatori care au testat diverse tweak-uri disponibile in Cydia pentru a spune lumii intregi daca ele pot fi instalate si utilizate fara probleme sau nu.

Desigur ca informatiile din lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak nu trebuie luate ca fiind 100% credibile deoarece oriunde se pot strecura erori, insa ea ar trebui sa va ghideze spre a face o alegere corecta in ceea ce priveste instalarea de tweak-uri.

Puteti accesa lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak in aceasta pagina, ea urmand a fi actualizata constant pentru a oferi noi informatii credibile in legatura cu disponibilitatea tweka-urilor pentru instalare in terminalele noastre.