Lista tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak

tweak compatibil iOS 8.3 jailbreakLista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak va ajuta sa descoperiti toate pachetele Cydia care pot fi instalate fara probleme pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, asta deoarece nu orice poate fi utilizat fara probleme in momentul de fata.

Desi TaiG 8.1.3-8.3.x Untether instaleaza Cydia Substrate si ofera compatibilitate totala cu majoritatea tweak-urilor disponibile in terminalele noastre, din pacate exista in continuare pachete care nu pot functiona 100% corect si au nevoie de actualizare.

In aceasta idee, lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak este aici pentru a va ajuta, ea fiind creata de catre utilizatori care au testat diverse tweak-uri disponibile in Cydia pentru a spune lumii intregi daca ele pot fi instalate si utilizate fara probleme sau nu.

Desigur ca informatiile din lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak nu trebuie luate ca fiind 100% credibile deoarece oriunde se pot strecura erori, insa ea ar trebui sa va ghideze spre a face o alegere corecta in ceea ce priveste instalarea de tweak-uri.

Puteti accesa lista de tweak-uri compatibile cu iOS 8.3 jailbreak in aceasta pagina, ea urmand a fi actualizata constant pentru a oferi noi informatii credibile in legatura cu disponibilitatea tweka-urilor pentru instalare in terminalele noastre.

4 COMENTARII

  1. Daca am Safari Downloader si AirBlueSharing cumparate pe softul 8.1.2 si instalez 8.3 cu jailbreak mai raman salvate cumva, sau trebuie sa le cumpar din nou?

  2. Am si eu o întrebare eu am făcut jb si după aia am dat restore la iphon pentru ca sa blocat si acuma nu m-a mai lasă sa fac jailbreak.oare de ce?