Instalare TaiG 8.1.3-8.3.x Untether cu Cydia Substrate

TaiG 8.1.3-8.3.x Untether Cydia SubstrateTaiG 8.1.3-8.3.x Untether este pachetul complementar al TaiG 2.1 care instaleaza Cydia Substrate pentru iOS 8.3 jailbreak si ofera in sfarsit compatibilitate pentru tweak-urile disponibile pentru noi in Cydia.

TaiG 8.1.3-8.3.x Untether este patch-ul pe care cei de la TaiG urmeaza sa il lanseze in Cydia pentru utilizatorii care au deja jailbreak iOS 8.3 facut cu TaiG 2.0, insa daca ati folosit deja TaiG 2.1 nu este necesar sa mai instalati acest pachet in terminalele voastre, deoarece este inclus deja acolo.

TaiG 8.1.3-8.3.x Untether a fost descoperit de catre utilizatori in serverele hackerilor TaiG si nu este oferit oficial de catre acestia, deci ar putea avea diverse probleme de utilizare, asa ca daca faceti instalarea, o veti face pe propria raspundere, deoarece nimeni nu va poate confirma fara dubiu ca veti fi feriti de probleme.

Deocamdata TaiG 8.1.3-8.3.x Untether nu este oferit prin vreun repo al Cydia, astfel ca va trebui sa faceti instalarea fisierului .deb direct din terminalele voastre, iar mai jos va voi explica metoda prin care puteti face totul in mai putin de un minut pe terminalele voastre.

UPDATE: Daca primiti eroarea 512 la instalare, inchideti toate aplicatiile in afara de iFile inainte de a incepe instalarea.

  1. Deschideti Cydia si instalati aplicatia iFile.
  2. Descarcati pachetul TaiG 8.1.3-8.3.x Untether de aici si faceti-o direct in iPhone, iPad sau iPod Touch-urile voastre.
  3. Cand veti accesa link-ul veti vedea optiunea Open In iFile pe care va trebui sa o alegeti.
  4. Apasati butonul Install si asteptati ca instalarea sa fie facuta.

Reporniti terminalele voastre, iar dupa finalizarea procedurii veti putea instala orice tweak-uri disponibile in Cydia, asa ca va puteti bucura de tot ceea ce are de oferit aplicatia pentru voi in materie de functionalitate suplimentara pentru iOS.

16 COMENTARII

  1. Zaone..l-ai instalat? 🙂
    La mine durează iar o veșnicie până se descarcă..mai ales că am văzut ca s-a șters de pe site’uri Taig v2.1.0..abia l-am găsit 🙂

  2. zaone, am instalat acum 2 zile jailbreak.ul de la pangu pe ios 8.3, iar azi am dat update.ul din cydia, ce nu rezolva insa problema cu cydia substrate. am urmat apoi pasii cu ifile si am reusit sa il instalez pe iphone. Cu toate acestea, acum, cand iau un tweek, apare ca totul e in regula dar totusi nu apare in setari( ma refer la tweak.urile compatibile de pe lista, ca noslowanimation sau altele) Am omis eu ceva?Putin ajutor te rog

  3. Mai asteptati si voi o versiune mai stabila, toti calare pe servere… @valentin ciopei, ai vreun tweak instalat? Este ceva incompatibil de iti intra in save mode