Gmail UNDO Send permite anularea trimiterii de eMail-uri inclusiv din iOS

Gmail UNDO SendGmail UNDO Send este o functie testata de catre compania Google timp de 6 ani de zile cu serviciul Gmail, ea permitand anularea trimiterii unui email catre o persoana pentru a evita transmiterea de informatii gresite, umilitoare, etc.

Pentru ca functia s-a dovedit a fi un succes, cei de la Google au decis sa o ofere la scara larga utilizatorilor, inclusiv celor care folosesc serviciul Gmail de pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, ei putand anula foarte usor un email trimis catre orice persoane.

Deocamdata doar aplicatia Inbox lansata de catre Google are disponibila aceasta functie in iOS, ea fiind afisata intr-un mod similar celui vizibil in clipul video de mai jos, anularea trimiterii unui email fiind facuta in doar cateva secunde si fara prea mult efort.

Anularea trimiterii unui email folosind functia UNDO Send este disponibila timp de maxim 10 secunde dupa apasarea butonului de trimitere a email-ului, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi in a face anularea, altfel mesajul va ajunge la destinatarul sau.