Will.i.Am: Apple Watch este ciudat

Will.i.Am Apple WatchWill.i.Am nu este un fan al Apple Watch, afirmand intr-un interviu recent acordat ca noul ceas inteligent al celor de la Apple este ciudat si exprimarea sa trebuie inteleasa ca atare deoarece are la baza o motivatie clara.

Will.i.Am a lansat anul trecut un smartwatch care nu a avut chiar atat de mult succes, insa in ciuda acestui lucru el a fost prezent la evenimentul pentru prezentarea Apple Watch, probabil pentru a vedea cea a pregatit concurenta pentru a-i ataca produsul.

Puls este denumirea smartwatch-ului lansat de catre Will.i.Am, el fiind criticat de catre majoritatea celor care au avut ocazia de a il testa, operatorul britanic O2 scotand la un moment dat ceasul din vanzare deoarece nu reusise sa vanda vreo unitate catre consumatori.

I went to work out and I was like, that s- -t is weird. Will.i.am did pay homage to Apple’s revolutionary phone, however, saying it had demolished rivals ranging from BlackBerry to Nokia and Motorola.

Spre deosebire de Apple Watch, smartwatch-ul Puls nu necesita conectat la un smartphone pentru a fi functional, el avand o conexiune 3G care ii ofera posibilitatea de a indeplini o multitudine de functii, insa lumea nu a fost chiar atat de impresionata.

Acestea fiind spuse, Will.i.Am este suparat ca Apple Watch este mai interesant decat Puls, insa acest lucru este normal.