Facebook a lansat o noua functie pentru aplicatia dedicata iPhone si iPad

Facebook share a linkIn cursul acestei seri compania Facebook a lansat o noua functie pentru terminalele iOS care au instalata aplicatia celebrei retele de socializare, astfel ca acum utilizatorii vor putea partaja continut mult mai usor decat in trecut.

Mai exact, vorbim despre functia share a link despre care v-am vorbit cu ceva vreme in urma, ea oferindu-ne posibilitatea de a cauta continut disponibil in reteaua de socializare si de a il partaja rapid prietenilor nostri direct din interfata aplicatiei, fara a lipi vreun url.

Totul are la baza un nou buton care va fi disponibil in interfata de scriere a unui post nou, acesta urmand a fi pozitionat intre cele 4 butoane actuale, iar la apasare el va deschide o noua interfata de cautare in care vom putea folosi cuvinte cheie pentru a cauta continut.

De la articole ale diverselor pagini sau website-uri si pana la poze, filme sau chiar mesaje text, noua functie ne va permite sa repartajam catre prietenii nostri orice fel de continut prin doar cativa pasi simpli, fara a mai cauta in prealabil continutul si a folos in buton de partajare.

Today we’re launching a new feature on iPhone that allows people to easily find and share links on Facebook. Now, whenever you want to share a specific web link in your posts, just tap the new link icon, type in a few keywords to search for a link from our index of posts, and share it.

Cei de la Facebook au decis sa ofere deocamdata functia doar pentru terminalele iPhone si tabletele iPad din anumite tari de pe glob, astfel ca pe alte platforme ea nu este disponibila, insa deocamdata nici romanii nu o au deoarece Facebook va trebui sa o activeze si la noi.

Aplicatia Facebook este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Keeping up with friends is faster than ever.
See what friends are up to
Share updates, photos and videos
Get notified when friends like and comment on your posts
Text, chat and have group conversations…


Dimensiunea aplicatiei este: 92.9 Mb