Apple publica doua noi clipuri video in campania de promovare a camerei iPhone 6

clipuri video iPhone 6Apple a fost premiata pentru campania de promovare a camerei iPhone 6 folosind panouri publicitare in diverse zone de pe glob, ea fiind extinsa in cursul acestei zile cu doua nou clipuri video pentru promovarea terminalului.

Cele doua clipuri video publicate astazi pentru a promova camera iPhone 6 au 15 secunde lungime si vin la doar doua saptamani distanta de publicarea a inca 4 clipuri video in cadrul aceleiasi sectiuni, toate fiind inregistrate de catre utilizatori obisnuiti.

Primul clip video a fost inregistrat de catre un utilizator in Votorantim, brazilia si prezinta capacitatea aplicatiei Camera din iOS 8 de a inregistra clipuri video la ralanti, slow-motion, in timp ce al doilea a fost inregistrat in Chaiyaphum, Thailand, ambele fiind trimise voluntar la Apple.

Avand in vedere ca niciunul dintre clipurile video nu a fost inregistrate la cererea Apple, compania americana crediteaza persoanele care le-au inregistrat, adaugand in acelasi timp si un fundal sonor pentru a potenta tot ceea ce prezinta ele.

Apple a schimbat modul de gandire a multor utilizatori si oameni de PR cu a sa campanie de promovare a camerei iPhone 6, ea publicand sute de panouri publicitare in zeci de orase de pe glob facand zeci de oameni cunoscuti lumii intregi.

https://www.youtube.com/watch?v=k2Pkhz9AWCU

https://www.youtube.com/watch?v=059UbGyOTOI