Activator este compatibil cu iOS 8.3 jailbreak

Activator iOS 8.3 jailbreakActivator este compatibil cu iOS 8.3 jailbreak incepand de aseara, dezvoltatorul celebrului plugin pentru platforma iOS lansand o actualizare care ne permite sa il folosim pe cea mai recenta versiune oficiala a sistemului de operare si cu solutia de jailbreak TaiG.

Doua actualizari au fost lansate pentru Activator in cursul zilei de ieri, versiunile 1.9.3 beta 4 si 1.9.3 beta 5 fiind puse la dispozitia noastra, prima dintre ele aducand compatibilitatea cu iOS 8.3, in timp ce a doua rezolva o problema care genera o repornire constanta a terminalelor care ruleaza iOS 7.x.

Activator sta la baza unei multitudini de tweak-uri ale Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a utiliza diverse gesturi sau combinatii de apasari de butoane pentru a controla o multitudine de functii ale sistemului de operare iOS fara chiar atat de mult efort.

Cea mai recenta versiune a plugin-ului Activator poate fi instalata din repo-ul http://rpetri.ch/repo al Cydia, insa avand in vedere ca ele sunt disponibile in versiune beta, trebuie sa fiti constienti de faptul ca ele ar putea avea probleme de functionare.