iOS 8.3 jailbreak – probleme de instalare si rezolvari

iOS 8.3 jailbreakiOS 8.3 jailbreak este o solutie de jailbreak lansata in graba de catre hackerii chinezi de la TaiG, iar acest lucru are drept rezultat o multitudine de probleme pe care utilizatorii le intampina in timpul procedurii de exploatare a propriilor terminale.

Din pacate programul genereaza foarte mari batai de cap pentru un numar foarte mare de persoane din lumea intreaga si din pacate rezolvarile apar greu, insa in final mai toata lumea reuseste sa se bucure de jailbreak si de tot ceea ce are el de oferit pentru noi.

Mai jos va voi oferi cateva recomandari pentru a rezolva diversele probleme ale solutiei de jailbreak si a efectua procedura in propriile dispozitive pentru a va bucura de ea.

Blocarea la 20% implica asteptare

Una dintre principalele plangeri are legatura cu iOS 8.3 jailbreak blocat la 20%, cei de la TaiG rezolvand partial problema prin lansarea TaiG 2.1.2, insa nu toata lumea a avut o experienta foarte buna chiar si cu aceasta versiune a programului.

Cand programul de jailbreak ajunge la 20% din procesul de exploatare, trebuie sa aveti rabdare, chiar si pana la 5 minute in anumite situatii, mai ales daca aveti un iPhone, iPad sau iPod Touch de capacitate mare, acestea avand nevoie de mult timp pentru exploatare.

Daca terminalele se reseteaza de multiple ori, este clar ca procedura e ratata.

OTA Update este problematic

Daca ati instalat iOS 8.1.3, iOS 8.2 sau iOS 8.3 prin OTA Update, Actualizare Software, asa cum fac majoritatea persoanelor, si nu ati reusit sa faceti iOS 8.3 jailbreak, atunci este clar ca va trebui sa faceti un restore terminalului vostru pentru a completa procedura.

Din pacate OTA Update, Actualizare Software, s-a dovedit a fi problematic in multe solutii de jailbreak si alta solutie decat un restore curat nu exista.

Dezactivarea sincronizarii automate cu iTunes

Daca folositi iTunes pentru a face backup terminalelor voastre, atunci este recomandat sa dezactivati iTunes inainte de a incepe procedura de jailbreak deoarece programul Apple o poate bloca. Puteti face acest lucru din iTunes > Edit > Preference > Devices.

Evitarea folosirii de backup

In cazul in care faceti un restore inainte de jailbreak, evitati sa instalati un backup pana cand solutia este implementata deoarece procedura va rula mult mai rapid decat in mod normal si sansele de a vedea erori devin aproape nule.

Si desigur in final va readuc in atentie principalele trei actiuni care trebuie facute de fiecare data inainte de a deschide programul de jailbreak :

  • Activati Airplane Mode;
  • Dezactivati Codul de siguranta cu Touch ID(daca este cazul);
  • Descarcati cea mai recenta versiune a programului TaiG(2.1.2 la momentul scrierii acestui articol);
  • Dezactivati Find My iPhone.