TaiG 2.1.2 rezolva probleme blocajelor la 20% si 60%, aduce Cydia Subtrate

TaiG 2.1.2 blocare 20% 60% Cydia SubstrateTaiG 2.1.2 update a fost lansat  cu doar cateva zeci de minute in urma de catre echipa de hackeri chinezi, ei reusind intr-un final sa rezolve problemele care generau blocaje la 20% sau 60% in timpul procesului de jailbreak.

Mai mult decat atat, TaiG 2.1.2 implementeaza si Cydia Substrate pentru a oferi compatibilitate cu tweak-urile disponibile in Cydia, astfel ca acum veti putea instala mult mai multe pachete si veti vedea informatiile despre setari direct in aplicatia Settings, Configurari.

TaiG 2.1.2 rezolva inclusiv problemele cu eroarea -1102 sau eroarea -1101, deci teoretic ar trebui sa puteti face iOS 8.3 jailbreak fara probleme pe iPhone, iPad sau iPod Touch, asa ca puteti in sfarsit sa beneficiati de tot ceea ce are de oferit acest program pentru noi.

Separat de aceste probleme, TaiG 2.1.2 rezolva inclusiv o problema a aplicatiei Settings, Configurari, care afiseaza un ecran alb in momentul in care utilizatorii incearca sa conecteze un Apple Watch la un terminal iPhone, astfel ca acum puteti conecta inclusiv ceasul inteligent.

  • Fixes problems of getting stuck at 20% and 60%, and adaptate for latest iTunes.
  • Compatible with Cydia Substrate(Mobile Substrate).
  • Corrects the blank Settings problem while matching Apple Watch with iDevice.
  • Fix issues of UIcache.

In final, TaiG 2.1.2 rezolva si problemele UI cache existente in sistemul de operare, fie pentru Springboard sau alte meniuri ale acestuia, deci teoretic principalele probleme care au fost reportate deja de catre utilizatori au fost rezolvate de catre hackerii chinezi.

TaiG 2.1.2 este disponibil in momentul de fata pentru descarcare de aici, iar daca sunteti interesati sa faceti jailbreak, atunci puteti utiliza tutorialul de iOS 8.3 jailbreak pentru a va exploata terminalele.