iOS 8.3 jailbreak blocat la 20% din cauza TaiG 2.0

iOS 8.3 jailbreak blocat la 20%iOS 8.3 jailbreak blocat la 20% din cauza TaiG 2.0 este o problema care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori in momentul de fata. In articolul dedicati listei de erori iOS 8.3 jailbreak gasiti rezolvare pentru acest blocaj, dar si pentru cele care apar la 30%, 40%, 50%, sau 60% in timpul procesului de jailbreak.

Problemele au la baza constructia proasta a programului de iOS 8.3 jailbreak lansat de catre cei de la TaiG, dar si eventuale probleme care au legatura cu accesoriile folosite de catre utilizatori pentru conectarea terminalelor la PC-uri.

Cei de la TaiG nu au comentat in vreun fel problema iOS 8.3 jailbreak blocat la 20%, insa din moment ce foarte multi utilizatori sunt afectati de catre ea, este clar ca vorbim despre erori de programare ale software-ului care exploateaza sistemul de operare al iDevice-urilor.

Daca in articolul dedicat cu lista de erori nu gasiti o rezolvare pentru iOS 8.3 jailbreak blocat la 20%, atunci va trebui sa asteptati ca o versiune actualizata a programului TaiG 2.0 sa ne fie pusa la dispozitie, cel mai probaibl in cursul zilei de maine.

Din pacate problema iOS 8.3 jailbreak blocat la 20% este una care poate fi asteptata in cazul unor asemenea solutii ce jailbreak ce probabil au fost lansate in graba, asa ca nu-i putem blama prea mult pe hacker, ci trebuie sa asteptam ca ea sa fie rezolvata.

Voi ati intampinat problema iOS 8.3 jailbreak blocat la 20% ?

UPDATE: Se pare ca o posibila rezolvare implica dezinstalarea iTunes si instalarea iTunes 12.0.1 de aici.

UPDATE 2: Aveti disponibila aici rezolvarea pentru iOS 8.3 jailbreak blocat la 20% ei eroarea -1101.