iOS 8.3 jailbreak a fost declarat stabil pentru utilizare

iOS 8.3 jailbreak stabiliOS 8.3 jailbreak a fost declarat ca fiind suficient de stabil pentru utilizare in iPhone, iPad si iPod Touch-uri, creatorul Cydia numit saurik facand aceasta afirmatie in cursul noptii trecute prin intermediul propriupui cont Twitter.

Decizia de a declara iOS 8.3 jailbreak ca fiind suficient de stabil pentru utilizare a fost facuta dupa activarea sistemului de achizitii pentru tweak-uri si aplicatii dedicate sistemului de operare iOS 8.3, astfel ca toti utilizatorii ar trebui sa aiba o experienta de utilizare grozava.

TaiG 2.1.2 a fost principala actualizare lansata de catre hackerii chinezi ai TaiG pentru a rezolva problemele de functionare si de efectuare a jailbreak-ului pentru iDevice-uri, insa aceasta nu va fi ultima actualizare menita sa rezolve probleme, alta fiind in dezvoltare.

Separat saurik a rezolvat problema iconitelor disparute dupa jailbreak iOS 8.3 prin lansarea unor noi pachete in Cydia, deci acum toate instalarile ar trebui sa se desfasoare normal, iar cei care cumpara un tweak sau aplicatie nu ar trebui sa aiba probleme de compatibilitate.

Acestea fiind spuse, daca mai erati nedumeriti in legatura cu oportunitatea instalarii iOS 8.3 jailbreak in terminalele voastre, poate ca aceasta afirmatie a creatorului Cydia va va linisti, iar de aici incolo ar trebui sa beneficiati de o experienta de utilizare cat se poate de buna.

2 COMENTARII