Dr. Dre ofera albumul The Cronic in exclusivitate pentru Apple Music

Dr. Dre album The ChronicDr. Dre, unul dintre cei mai cunoscuti artisti, producatori de muzica si angajati ai companiei Apple, a luat decizia de a isi oferi in exclusivitatea albumul The Cronic in format digital pentru Apple Music incepand de maine.

Albumul a fost lansat cu mult timp in urma de catre Dr. Dre, insa abia acum este oferit in format digital pentru ascultare si vanzare, el nefiind inclus nici macar in catalogul Beats Music, companie fondata de catre Dr. Dre si vanduta anul trecut catre compania Apple.

Separat de Dr. Dre si artista Taylor Swift a decis sa isi ofere albumul 1989 pentru streaming in Apple Music, asta desi initial ea criticase Apple deoarece nu isi plateste artistii pentru cele trei luni in care serviciul poate fi testat gratuit de catre utilizatori.

Oferirea unui album clasic pentru ascultare in Apple Music si descarcare din iTunes Store nu este singurul lucru pe care Dr. Dre il face pentru Apple Music, artistul fiind si una dintre personalitatile care va avea o emisiune dedicata in cadrul postului de radio.

Apple Music va fi lansat maine seara la ora 19:00 in Romania.