Apple Music in iOS 9 va permite transferarea a 100.000 de melodii in iCloud

Apple Music oficial RomaniaApple Music va permite transferarea muzicii noastre din iDevice-uri sau calculatoare in iCloud, chiar daca este piratata, serviciul avand la baza sistemul iTunes Match lansat cu mult timp in urma, 25.000 de melodii putand fi transferate in momentul de fata.

In iOS 9 lucrurile se vor schimba, compania Apple intentionand sa ne permita sa transferam nu mai putin de 100.000 de melodii din iDevice-uri/calculatoare in Apple Music si implicit iCloud, ele urmand a fi disponibile mai apoi pe orice terminale conectate la Apple ID-ul pe care avem abonament Apple Music.

Informatia a fost oferita de catre vicepresedintele senior al serviciilor de internet dezvoltate de catre Apple, deci omul care supervizeaza si Apple Music, astfel ca totul este cat se poate de oficial in momentul de fata, functia urmand a fi disponibila din toamna.

Practic Apple ar urma sa ne permita sa transferam de 4 ori mai multa muzica decat pana in prezent schimbarea fiind una majora, iar asta in conditiile in care vorbim doar despre unul dintre beneficiile pe care Apple Music urmeaza sa ni le ofere incepand din 30 iunie.

Apple cere in momentul de fata 25 de dolari anual pentru sistemul iTunes Match, el nefiind disponibil in Romania acum, dar Apple Music ni-l v aduce pentru prima oara si voi veti putea transfera muzica, inclusiv cea piratata, direct in iCloud pentru un pret mic.

Conform informatiilor descoperite de catre iDevice.ro, Apple Music ar putea costa 4.99 euro lunar in Romania, un pret suficient de mic pentru a face serviciul extrem de atractiv.

Apple Music va fi lansat in Romania impreuna cu iOS 8.4 in data de 30 iunie.