Moonlight iti permite sa joci jocurile Steam direct pe iPhone sau iPad

Moonlight streaming Steam iOSMoonlight iti permite sa joci jocurile Steam direct pe iPhone sau iPad, tweak-ul fiind disponibil in momentul de fata pentru toti cei interesati sa beneficieze de o asemenea functionalitate, el oferind un serviciu similar celui OnLive, insa doar pentru libraria noastra Steam.

Practic dupa ce ati instalat Moonlight in calcultorul vostru si aplicatia in iPhone sau iPad, veti putea juca orice fel de jocuri din libraria voastra Steam, insa direct pe iDevice-urile Apple, controland toate miscarile din joc folosind simple atingeri, sau poate chiar controllere dedicate, dar asta in viitor.

Daca OnLive cere diverse sume de bani pentru a oferi acest serviciu pentru o multitudine de jocuri, Moonlight ofera totul gratuit pentru cei interesati, astfel ca beneficiati de totul gratuit, atat timp cat in contul vostru Steam aveti jocurile pe care doriti sa le incercati.

Moonlight este capabil sa faca streaming video la o rezolutie de pana la 1080p, sau alta nativa, framerate-ul fiind setat la 30Hz sau 60Hz, sistemul de control fiind ales de catre voi, tweak-ul avand diverse functii cu butoane sau fara pentru a va ajuta.

Moonlight is an open source implementation of NVIDIA’s GameStream, as used by the NVIDIA Shield, but built for iOS. Moonlight iOS allows you to stream your full collection of Steam games from your powerful desktop computer to your iOS Device. This is actively being developed and will be available on the App Store soon – check back here or onour website for updates.

Moonlight este construit pe sistemul NVIDIA GameStream si functioneaza doar pe calculatoarele compatibile cu el, dezvoltatorii sai sustinand ca o aplicatie va fi lansata inclusiv in App Store, insa va fi necesara o perioada de timp de dezvoltare pentru a ne-o aduce.

In momentul de fata puteti instala Moonlight pe iPhone sau iPad din acest repo al Cydiahttp://repo.defying.pw/ , iar programul pentru PC poate fi descarcat din aceasta pagina, insa verificati cerintele de sistem inainte de a incepe orice.