Facebook va face transmisiuni video in direct

Facebook live videoFacebook va face transmisiuni video in direct multumita unei actualizari pe care compania americana o pregateste pentru noi, ea incercand sa le ofere utilizatorilor o functionalitate similara celor create de catre Meerkat sau Periscope pentru posesorii de iDevice-uri si nu numai.

In imaginea alaturata aveti dovada faptului ca o aplicatie Facebook cu live video integrat urmeaza sa fie lansata de catre compania Facebook, deocamdata functia fiind testata cu un grup restrans de utilizatori in vederea implementarii in versiunea oficiala a aplicatiei ce va fi oferita publicului larg anul acesta.

Conform informatiilor disponibile acum, noua functie de live video pe Facebook va afisa stream-ul LIVE inregistrat de noi direct in pagina profilului nostru, optiunea de a adauga tag-uri pentru persoanele vizibile in feed fiind deasemenea disponibila.

Feed-ul video va aparea exact precum orice alt post pe care il publicam noi pe reteaua de socializare, astfel ca oricine va putea vizualiza stream-ul nostru, insa probabil vor fi disponibile si optiuni de a restrictiona accesul doar pentru prieteni, ori anumite persoane.

Deocamdata nu se stie cand anume va fi lansata noua functie de live video pentru Facebook, insa avand in vedere ca exista deja servicii populare care ofera o asemenea functionalitate, nu cred ca Facebook va astepta foarte mult pana cand o va oferi.

1 COMENTARIU