Un iPhone 3G devine monitor pentru Mac

iPhone 3G monitor MacUn iPhone 3G gigant a fost transformat intr-un monitor pentru Mac si desi titlul pare ciudat la o prima citire, realitatea este ca un utilizator s-a gandit sa transforme un fost panou de promovare al companiei Apple intr-un obiect extrem de interesant.

In 2008 compania Apple promova terminalele sale iPhone folosind panouri de acest gen si vorbim practic despre un Cinema Display de 30 de inch care este inclusa intr-o carcasa similara cu cea a unui iPhone 3G pentru a prezenta diversele functii ale terminalelor celor din Cupertino.

Desi majoritatea panourilor de acest gen au fost distruse de catre compania Apple, unele au ajuns in mana unor utilizatori priceputi care s-au gandit ca un asemenea obiect ar fi bun pentru a-si decora casa sau chiar gradina, dupa preferintele fiecaruia.

Obiectul are peste 30 de KG greutate si este extrem de greu de montata pe un perete, astfel ca utilizatorul care il are in posesie a decis sa il transforme intr-o masuta pentru cafea pe care pot fi vizionate inclusiv filme, sau pe care poate chiar lucra.

iPhone 3G monitor Mac 1

Daca ecranul folosit pentru acest obiect ar fi fost tactil, atunci am fi vorbit despre o piesa extrem de interesanta care ar fi fost si foarte valoroasa, insa deocamdata rostul sau este de a sustine canile de cafea ale proprietarului si ale prietenilor sai.

iPhone 3G monitor Mac 2