Facebook testeaza o noua interfata pentru incarcarea pozelor

Facebook incarcare pozeCompania Facebook testeaza o noua interfata pentru incarcarea pozelor direct din propria aplicatie disponibila pentru terminale mobile, unii comparandu-le cu cele pe care le ofera compania Snapchat pentru cei interesati de aplicatia sa.

Mai exact, compania Facebook testeaza in momentul de fata o interfata pentru incarcarea pozelor care permite aplicarea de filtre peste poze cu un simplu swipe, efectele aplicate de catre ele fiind afisate in timp real, optiunea de a aplica sticere peste pozele publicate in retea si optiunea de a afisa texte peste poze.

Cei de la Facebook testeaza noua aplicatie cu un numar limitat de utilizatori in momentul de fata si intentioneaza sa extinda functionalitate in viitorul nu foarte indepartat la alte persoane, pozele din acest articol fiind facute de catre cei care vad noul sistem.

Conform celor de la Facebook, noua interfata ofera si 6 filtre noi pe care le putem aplica pentru poze, utilizarea functiilor mentionate anterior putand fi facuta extrem de usor chiar din momentul incarcarii pozelor direct din terminalele noastre dupa incarcare.

People want to be creative when they share experiences with their friends and family on Facebook. We are rolling out a new place to house all of Facebook’s photo-editing tools, making it even easier to add filters, stickers, or text to your photos. 

Cele 6 filtre concepute de catre Facebook sunt : vintage – sepia, spring, summer – auriu, toamna – portocaliu, winter si Snow – alb/negru, aplicarea lor putand fi facuta dupa cum v-am spus si mai sus prin simpla tragere a degetelor peste o imagine incarcata in interfata aplicatiei.

Deocamdata nimeni nu stie cand va fi lansata oficial noua versiune a aplicatiei Facebook cu aceste optiuni, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.

Facebook incarcare poze 1

1 COMENTARIU