3 carcase ciudate dar utile pentru iPhone

ZVE MultifunctionalIn lumea intreaga exista o multitudine de carcase mai mult sau mai putin interesante pentru terminalele iPhone, iar chiar daca multe dintre ele par ciudate la o prima vedere, realitatea este ca unele au o utilitate destul de mare, pe care multi nu o intuiesc.

Majoritatea acestor carcase au pornit ca simple idei, insa au ajuns pe piata multumita unor sesiuni de succes de finantare din partea utilizatorilor, asa ca vorbim despre produse care nu doar ca s-au dovedit a fi profitabile, dar au generat si vanzari pe masura multumita numarului mare de utilizatori care le-au sustinut.

 

ZVE Multifunctional
ZVE Multifunctional este o carcasa extrem de interesanta, ea incorporand o bricheta, un desfacator pentru sticle, un trepied pentru camera, iar pe langa toate acestea este capabila sa si protejeze smartphone-urile, totul cu doar 17 dolari.
HYAIT iPhone 6
HYAIT iPhone 6 este o carcasa gandita pentru a ne permite sa purtam carduri de credit si bani oriunde merge, dar nu doar atat doarece castile pot fi ascunse usor intr-un compartiment special, iar daca doriti sa vedeti un film, ea are inclusiv un stand integrat, totul pentru 20 de dolari.
Avantree Ninja Sports iPhone 6
Avantree Ninja Sports iPhone 6 este o husa si nu doar o carcasa, ea fiind gandita pentru a permite plasarea cheilor, a cardurilor de credit, a banilor si a altor obiecte mici, amplasarea in jurul mainii asigurandu-va ca nu veti fi deposedati de ele.

1 COMENTARIU

  1. Cam taraneala husa asta:)) Adica, puii mei, iti iei iPhone sa-ti aprinzi tigara? Sau sa-ti desfaci o bere? E cam 40 de bete de telefonul.. zic si eu.