One Smart Piano – pianul la care inveti sa canti folosind iPad (Video)

One Smart PianoOne Smart Piano este un pian inteligent dezvoltat de catre o companie chinezeasca, ea incercand sa-i ajute pe utilizatori sa invete mult mai usor si mai ieftin sa invete sa cante la pian folosindu-si propriul iPhone sau propria tableta iPad.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre un pian inteligent care este interconectat cu un produs al companiei Apple si cu o aplicatie speciala care ii ajuta pe utilizatori sa invete foarte usor cum sa cante la pian fara a angaja un profesor dedicat si a cheltui sume mari de bani pentru proces.

One Smart Piano este gandit intr-un asemenea mod incat el ilumineaza clapele claviaturii in functie de nota muzicala pe care trebuie sa o redati, astfel ca voi veti sti ce sa apasati, iar in timp veti invasa singuri sa faceti legatura dintre nota muzicala si clapa.

Ideea din spatele One Smart Piano a generat vanzari de 700.000 de unitati in China, insa pentru o expansiune in SUA compania cauta o finantare de 50.000 de dolari, probabil pentru a fi sigura ca va gasi clienti interesati de acest produs si nu va pierde bani in promovare.

One Smart Piano are un pret de vanzare de 1499 dolari in momentul de fata, acesta fiind mai mic decat cel al unui pian si a lectiilor necesare pentru a invata sa cantati la el, iar cei care sustin campania companiei au posibilitatea de a il cumpara cu doar 799 de dolari.

Ca sa fiu sincer, produsele de acest gen reprezinta viitorul, utilizatorii putand invata in propria casa cum sa faca anumite lucruri, asta desi teoretic un profesor va poate invata sa cantati corect, in timp ce o aplicatie sigur va gresi intr-un punct sau altul.