Prima Pagina Apple Music Apple Music – cum ascunzi meniul Connect si asculti melodii cu continut...

Apple Music – cum ascunzi meniul Connect si asculti melodii cu continut explicit

Apple Music ascundere Connect melodii continut explicitApple Music a fost lansat aseara de catre compania Apple impreuna cu iOS 8.4, iar unii utilizatori nu au fost multumiti de setarile implicite pe care compania Apple le-a setat pentru noul sau serviciu de streaming audio.

Incep cu serviciul Connect, acesta permitandu-ne sa urmarim feed-uri cu informatii ale artistilor nostri favoriti, acestia publicand acolo imagini, clipuri video sau teasere pentru melodii aflate in curs de productie, ideea fiind de a aduce utilizatorii mai aproape de artistii favoriti.

Nu toata lumea este multumita de existenta acestui meniu in aplicatia Muzica, Music, astfel ca unii si-ar dori sa il dezactiveze, iar acest lucru este posibil urmand instructiunile de mai jos.

Ascundere meniu Connect din Apple Music

 1. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
 2. Mergeti in Settings > General > Restrictions, Configurari > General > Restrictii.
 3. Setati un cod de siguranta pentru administrarea meniului, daca nu aveti unul deja setat.
 4. Debifati casuta Apple Music Connect si meniul va disparea din aplicatia Muzica.

Acum, daca doriti sa ascultati in Apple Music melodiile care au continut explicit, adica toate cele care contin injuraturi, exista optiunea de a ascunde sau afisa aceste melodii, implicit compania Apple activand optiunea si redand toate melodiile care contin asemenea expresii.

Daca nu sunteti multumiti de acest lucru, atunci puteti activa sau dezactiva redarea de melodii cu continut explicit dupa bunul vostru plac urmand instructiunile de mai jos :

 1. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
 2. Mergeti in Settings > General > Restrictions, Configurari > General > Restrictii.
 3. Setati un cod de siguranta pentru administrarea meniului, daca nu aveti unul deja setat.
 4. In campul Continut Permis accesati sub-meniul Muzica si Podcast-uri, Music & Podcasts.
 5. In meniul deschis trebuie sa aveti butonul verde, precum in imaginea de mai sus, pentru ca melodiile cu continut explicit sa fie redate.
 • Vainglory

  Cata memorie poate fi folosita pe iPhone 5S de 16 gb dupa upgrade-ul la iOS 8.4 ?

 • marius

  pacat ca nu se poate activa inca icloud library in RO, cel putin nu am reusit cu toate metodele gasite. Acelasi lucru se intampla: activez si dupa nici doua secunde se pune pe Off singur :(. Functionalitatea Apple Music e mult redusa fara treaba asta.