iOS 8.4 a fost lansat in Romania cu Apple Music si Beats 1 Radio!

iOS 8.4 lansat Apple Music RomaniaiOS 8.4 a fost lansat cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de opere aducand inclusiv o noua aplicatie Muzica in care vom putea accesa Apple Music si Beats 1 Radio inclusiv din Romania.

UPDATE: Tot ce trebuie sa stiti despre Apple Music

UPDATE 2 : Cum activez Apple Music

UPDATE 3: Beats 1 Radio a fost lansat in Romania

V-am spus astazi ce aduce nou iOS 8.4 pentru a va face o idee in legatura cu ceea ce veti primi din momentul in care noua versiune a sistemului de operare va fi disponibila, astfe ca veti sti ce veti putea folosi pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre dupa instalare sa.

Desi Apple Music si Beats 1 Radio vor fi oferite oficial in Romania de catre compania Apple, lansarea lor va avea loc abia la ora 19:00, deci va trebui sa asteptati pana atunci pentru a putea folosi noul serviciu de streaming audio pentru a asculta inclusiv postul de radio mult laudat.

Separat de Apple Music, Beats 1 Radio si o aplicatie Muzica imbunatatita, compania Apple nu a pregatit vreo alta noutate pentru iOS 8.4, astfel ca nu trebuie sa va asteptati sa gasiti altceva, deoarece totul are la baza aceste servicii online ale celor din Cupertino si nimic mai mult.

In ciuda faptului ca nu exista noutati importante, compania Apple a rezolvat totusi o vulnerabilitate care permite inchiderea iPhone cu un mesaj text, insa aceasta este o rezolvare a unei probleme si nu o functie noua de care utilizatorii s-ar putea bucura in vreun fel sau altul.

Avand in vedere ca foarte multa lume asteapta iOS 8.4 in momentul de fata, nu este exclus ca timpul de descarcare si instalare a actualizarii sa fie foarte mare, astfel ca va trebui sa aveti rabdare deoarece serverele Apple fac cu greu fata zecilor de milioane de utilizatori care incearca sa instaleze iOS 8.4

Acestea fiind spuse, sunt curios sa aflu cati dintre voi sunt interesati sa testeze nu doar iOS 8.4, ci mai ales Apple Music in Romania.