Beats 1 Radio are un serviciu request a song

Beats 1 Radio cere melodieBeats 1 Radio are un serviciu propriu request a song, astfel ca utilizatorii interesati sa-si asculte melodiile favorite la postul de radio al companiei Apple pot face o cerere la angajatii companiei si probabil ea va fi indeplinita intr-un moment sau altul.

Ascultand Beats 1 Radio in aceasta dimineata am observat ca unele melodii au fost difuzate la cererea anumitor utilizatori, cei din Cupertino creand o pagina speciala prin care cei interesati pot apela telefonic postul de radio pentru a-si exprima cererea.

Desigur ca serviciul de difuzare la cerere nu are un numar de telefon dedicat si pentru Romania, insa daca va aflati in vacanta in Republica Dominicana veti beneficia de un numar de telefon, tarile importante precum SUA, Canada, Germania, Franta, etc, avand deasemenea numere dedicate.

Cei de la Apple nu specifica si perioada de timp in care va fi difuzata melodia ceruta de catre voi, astfel ca va trebui sa ascultati cu atentie Beats 1 Radio pentru a o auzi, insa desigur ca exista optiunea de a cauta melodia in sistem pentru a o asculta.