Beats 1 Radio a fost lansat oficial in Romania!

Beats 1 Radio RomaniaBeats 1 Radio a fost lansat oficial in Romania la o ora distanta de lansarea iOS 8.4, asa cum ne-a promis deja compania Apple, noul post de radio fiind disponibil pentru toti cei care au activat serviciul de streaming audio Apple Music prin aplicatia Muzica, Music.

Zane Lowe, binecunoscutul DJ britanic, a inceput prima sesiune Beats 1 Radio cu o serie de melodii menite sa celebreze deschiderea unui post de radio care in moment de fata are cu siguranta cateva milioane de ascultatori in lumea intreaga.

Beats 1 Radio poate fi accesat printr-un buton pozitionat in meniul central al aplicatiei Muzica, Music, din iOS 8.4, el avand o interfata foarte simpla in care avem posibilitatea de a accesa informatii cu privire la emisiunile radio ce urmeaza sa fie difuzate de catre cei 3 DJ ai Beats 1 Radio.

Zane Lowe transmite pentru Beats 1 Radio din Los Angeles, Julie Adenuga transmite pentru Beats 1 Radio din Londra, in timp ce Ebro se afla in New York si va continua emisiunile pentru a mentine noul post radio al Apple activ timp de 24 de ore zilnic.

Beats 1 Radio Romania 1

In aplicatia Muzica, Music, compania Apple listeaza inclusiv programul emisiunilor care urmeaza sa fie difuzate in cadrul Beats 1 Radio in cursul fiecarei zile, iar in aceasta pagina are un program detaliat pentru urmatoarele zile, astfel ca puteti sti din timp ce sa urmariti.

Pentru cei dintre voi care inca se mai intreaba, da, Beats 1 Radio functioneaza doar cu o conexiune de internet pentru ca altfel nu aveti cum sa ascultati emisiunile radio transmise de catre compania Apple, postul de radio nefiind gandit decat pentru a fi disponibil online.

In aceasta idee, trebuie sa va asteptati ca Beats 1 Radio sa consume ceva trafic de internet din terminalele voastre, insa despre asta voi vorbi intr-un articol separat, dupa ce voi verifica in ce conditii este consumat traficul in fiecare situatie.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre Beats 1 Radio ?