Mimir afiseaza multiple aplicatii in acelasi ecran al iOS 8

Mimir multiple aplicatii acelasi ecranMimir este un tweak ca urmeaza sa fie lansat in Cydia in perioada urmatoare, el fiind gandit in ideea de a ne permite sa afisam multiple aplicatii in acelasi ecran al iPhone sau iPad si sa le utilizam simultan fara cel mai mic efort.

Dupa cum puteti vedea din imagine, vorbim despre un sistem similar celui gandit de catre compania Apple pentru utilizatorii sai in iOS 9, astfel ca aplicatiile vor fi afisate inclusiv peste alte elemente din interfata sistemului de operare si vor fi 100% utilizabile.

Mimir functioneaza pe baza de gesturi, astfel ca in momentul efectuarii unui gest in interfata sistemului de operare vom deschide un meniu care ne permite sa administram aplicatiile deschise sau cele ce pot fi deschise, astfel ca vom avea un sistem usor de accesare a titlurilor.

Desi ideea din spatele acestui tweak este foarte interesanta, din pacate el functioneaza foarte bine doar pe iPad Air 2 deocamdata si asta deoarece tableta are 2 GB RAM, fiind singurul iDevice in care compania Apple a implementat hardware atat de puternic.