Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S creste autonomia bateriei, este compatibil cu 4G+ la 300 Mbps

iPhone 6S creste autonomia bateriei, este compatibil cu 4G+ la 300 Mbps

iPhone 6S autonomie baterie buna 4G+ 300 MbpsiPhone 6S va creste autonomia bateriei si este compatibil cu retelele 4G+ cu viteze de pana la 300 Mbps, compania Apple urmand a oferi aceste imbunatatiri multumita implementarii unui nou chip modem fabricat de catre compania Qualcomm.

Qualcomm MDM9635M este numele noului chip modem, el fiind produs in baza platformei 9X35 Gobi anuntata cu aproximativ 2 ani de zile in urma, tehnologia din interiorul sau oferind posibilitatea de a naviga pe internet la viteze de pana la 300 Mbps consumand mai putina energie.

Reducerea consumului de energie in timpul utilizarii retelelor de telefonie mobila este combinata si cu o reducere a dimensiunii modem-ului, implicit a placii logice a iPhone 6S, compania Apple putand implementa o baterie de capacitate usor mai mare in terminal.

iPhone 6S – compatibilitate cu retelele 4G+ de 300 Mbps si autonomie mai buna pentru baterie

O baterie de capacitate usor mai mare combinata cu un chip modem Qualcomm MDM9635M care consuma mai putina energie si cu noile functii iOS 9 care reduc consumul de energie, plus Low Power Mode(Mod Consum Redus), au drept rezultat un iPhone 6S cu o autonomie a bateriei mult mai buna decat cea a iPhone 6.

Separat de toate acestea avem si posibilitatea de a naviga pe internet folosind retele 4G+ capabile sa ofere viteze teoretice de pana la 300 Mbps, duble fata de cele pe care le pot atinge iPhone 6 si iPhone 6 Plus, aceasta evolutie fiind preconizata inca de anul trecut.

iPhone 6S 4G+ 300 Mbps

In momentul de fata exista o multitudine de smartphone-uri Android care ofera compatibilitate pentru retelele 4G+ la viteze de pana la 300 Mbps, asa ca includerea acestui suport in iPhone 6S este logica si se pare ca va veni incepand din toamna acestui an.

Partea mai buna a cesuti nou chip modem Qualcomm MDM9635M este ca el ar urma sa reduca inclusiv nivelul de incalzire al iPhone 6S in timpul navigarii pe internet, astfel ca per total ar trebui sa avem parte de o experienta de utilizare mult mai buna decat in trecut.

V-am prezentat anul trecut un review pentru reteaua 4G+ a Orange Romania si acolo ati vazut ceea ce urmeaza sa primiti din toamna pentru iPhone 6S impreuna cu o imbunatatire serioasa a autonomiei bateriei.

 • Telekom suporta 4G+?

 • nine

  da sa faca retele cu viteza lumini,eu inca folosesc 3g(de vina find planu’ tarifar al cartelei)…si chiar nu simt lipsa ‘vitezei’…

 • Razvan Andres

  Pana la urma, se sare peste 6s sau nu? Am citit tot felul in ultima vreme… Catre Nine: Crede-ma ca, diferenta dintre 3G si 4G se simte. Atat la viteza, cat si la consumul de mb!!! 😉

 • Adioff

  Eu imi cumpar . Saltul in performanta va fi dublu fata de 6 .

 • cata

  nu se va sari peste niciun 6s.pana la lansare suntem bombardati de fel de fel de zvonuri ca apare ca nu apare 6s ci 7 ,ca apare mai devreme ,ca apare pe roz ca nu apare pe roz bombon si alte bla bla-uri.
  la performante garantat vor fi diferente mari …..2gb ddr4 fata de doar 1gb ddr3 si procesor cel mai probabil 3 core.va fi cu 40-50% mai performant pe cpu/gpu decat ip6.

 • amfetamin

  Si eu zic la fel,după mine e cel mai mare upgrade pe partea de hardware de la primul iPhone din 2007 încoace! Trei ani la rând iPhone avea 1 gb rami(5,5S,6) si acuma 2 si acela ddr4! Sa nu mai zic de procesorul triple-core pe 14nm!

 • Pingback: iPhone 6S - nou chip NFC si 16 GB spatiu de stocare | iDevice.ro()

 • Pingback: Dimensiunile iPhone 6S dezvaluite de o noua schita confirma o crestere a grosimii carcasei | iDevice.ro()