Apple publica un clip video in care se mandreste cu participarea la Pride Parade 2015 (Video)

Apple PrideV-am spus saptamana trecuta ca Tim Cook si 8.000 de angajati Apple au participat la Pride Parade, gay parade, in San Francisco, iar in cursul noptii trecute cei din Cupertino au publicat un clip video in care au prezentat pregatirile facute de catre angajati si modul in care acestia s-au distrat in cadrul marsului.

Miile de angajati Apple au fost secondati de angajati ai companiilor Google, Facebook, Uber si multe, multe altele, strazile din San Francisco fiind “inundate” de persoane care sustin egalitatea in drepturi si incluziunea sociala a persoanelor de orientare sexuala homosexuala sau bisexuala.

Aceasta nu este prima oara cand Apple participa la Pride Parade, insa numarul angajatilor participanti si importanta evenimentului a crescut constant din momentul in care Tim Cook a deveni CEO al Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=SMUNO8Onoi4

10 COMENTARII

  1. @Fernando, ca sa vezi ca in romania inca se mai judeca dupa orientarea sexuala si nu dupa valoare. se pare ca astora le e frica ca nu cumva sa ii gaseasca Cook dupa iPhone si le dea la ochiul maro.

  2. In Romania, încă se mai judecă după Cuvantul lui Dumnezeu-Biblia ! Din pacate, de prea puțini ! …iar rezultatele se văd. …și încă or să se mai vadă !!!

  3. @ iTu, @Fernando, @o romanca
    Sunt perfect sigur că dacă CEOul Samsung Mobile ar fi fost homo, ați fi judecat și voi la fel. Nimeni nu are nimic cu ce preferințe are Tim Cock, dar prea se dă în stambă cu acțiuni de genul ăsta. Există un risc de percepție a imaginii companiei Apple și a produselor sale.