Tim Cook si 8.000 de angajati Apple au participat la gay parade in San Francisco

Tim Cook gay paradeCea de-a 43-a parata anuala a comunitatii gay a avut loc in San Francisco in cursul zilei de ieri, iar Tim Cook si nu mai putin de 8.000 de angajati ai companiei Apple au fost prezenti la eveniment pentru a-si arata mandria cu privire la orientarea lor sexuala.

Dupa cum prea bine stiti deja, Tim Cook este homosexual si un puternic sustinator al egalitatii de drepturi indiferent de orientarea sexuala, el celebrand recent decizia Curtii Supreme de Justitie din SUA de a legaliza casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Avand in vedere ca Tim Cook a participat si la parada gay desfasurata in cursul anului, trecut, anul acesta CEO-ul Apple nu a ratat ocazia de a fi prezent la eveniment, el fiind unul dintre cei 8.000 de angajati ai companiei americane care au fost prezenti in marsul care a blocat strazile orasului San Francisco.

Separat de Tim Cook si Phil Schiller a participat la marsul organizat in San Francisco, asta in ciuda faptului ca el nu a afirmat vreodata in mod public faptul ca ar fi de orientare homosexuala.

Separat de angajatii Apple si cei ai Google, Facebook sau Uber au fost prezenti, astfel ca vorbim despre o diversitate foarte mare de companii care au fost reprezentate.

2 COMENTARII

  1. Doar asa informativ…. Nu toți care participa la paradele LGBT sunt si gay…. Sunt foarte multe persoane care participa doar pentru a susține comunitatea LGBT …. Cum nici daca as susține legalizarea marijuanei nu ar însemna neaparat ca sunt un drogat…..