Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S roz – asa ar putea arata

iPhone 6S roz – asa ar putea arata

iPhone 6S roziPhone 6S roz va fi lanst de catre Apple in toamna si asta am aflat saptamana aceasta multumita unui presupus document preluat din cadrul fabricii companiei Foxconn, principalul producator de terminale iPhone pentru cei din Cupertino.

Desi initial s-a spus ca acest iPhone 6S roz va avea o carcasa ce reprezinta o combinatie dintre roz si auriu, in final cei de la Apple ar fi ales sa elimine culoarea aurie din aceasta combinatie si sa pastreze roz-ul, iar produsul final ar putea arata exact precum in aceste imagini.

Mai exact, panoul frontal al terminalului ar urma sa fie alb, in timp ce carcasa ar urma sa fie roz, combinatia fiind una placuta si foarte atractiva pentru o multitudine de femei, asa ca probabil el va fi la fel de cautat precum modelul auriu al terminalelor iPhone lansate pana acum.

Voi ce parere aveti despre acest iPhone 6S roz ?

iPhone 6S roz 1

iPhone 6S roz 2

iPhone 6S roz 3

iPhone 6S roz 4

iPhone 6S roz 5

 • puiu

  Pt.fete!

 • Srb

  da, si imi place ca Apple nu a renuntat in acest sens , practic alaturi de gold, vine si acest rose gold pt fete. Chiar daca Tim Cook nu le iubeste macar nu ii afecteaza gandirea si nu discrimneaza

 • nine

  da,sa faca si gen curcubeu,pt. capre,doar nu vrem discriminare…

 • Zeus

  Nine ! Nici aici nu e discriminare, deaceea poti sa iti dai cu parerea pe acest site! Altfel ai avea posibilitatea pe Animal Planet sau Dicovery Channel ! Daca nu respecti femeile cum poti sa te respecti pe tine insuti??? Cred ca ai omis cate ceva in primii cei 7 ani de acasa !

 • Costin

  e zic sa il faca CURcubeu daca tot e promovat de apple

 • nine

  aha,o dam in polemici de oameni corecti…sa fim seriosi

 • kla

  Si pt “baieti” ;))))

 • Mihai

  Sunt de parere ca acel ” roz ” va fii defapt un Pink Gold ca si in cazul Apple Watch ! Nu cred ca Apple va alege vreodata genul asta de culori “tipatoare” dar cine stie ?!

 • Adrian

  Culoarea roz o sa fie a doua alegere dupa auriu. O sa prinda foarte bine la femeile tinere, adolescente. Auriul se potriveste la toate categoriile de varsta, exceptand copilele, pe care le vad tot cu un telefon roz. Asa vad eu lucrurile. Oricum o sa fie cerere pe noua culoare. Nu cred ca o sa depaseasca vanzarile “goldeanului”.

 • unu

  Fiecare cumpără ce vrea, însă Apple a promovat doar iPhone în alb și negru până la iPhone 4S, și toată lumea era mulțumită că era perfect așa, că doar alb și negru sunt culori elegante. Acum?

 • amfetamin

  @unu: Apple a promovat culorile alb si negru pana la iPhone 5,nu pana la 4S. Sa-si deie fetele cu parcarea asupra acestui rosé,mie unul nu-mi place de nici o culoare,spre deosebire de gold,care hai sa zicem ca mai merge si la băieți. Eu cred ca gold-ul pe 5S arată infinit mai bine ca pe 6.